• Predaj
  • 11.07.2024

rkDOM | Predaj chatky v záhradkárskej oblasti pri Bytči

Bytča

Info v RK

Popis nehnuteľnosti

Máte radi prírodu, oddych a pohodu ďaleko od mestského ruchu? Potom máme pre vás jedinečnú ponuku! Predávame záhradnú chatku, ktorá je súčasťou záhradkárskej osady nachádzajúcej sa približne 5 km od centra Bytče. Toto miesto je ideálne pre všetkých, ktorí hľadajú pokoj a relaxáciu v objatí prírody, no zároveň nechcú byť ďaleko od civilizácie.

Chatka má zastavanú plochu 29 m² a nachádza sa na pozemku o veľkosti 227 m². Pozemok je oplotený z troch strán, čo zabezpečuje dostatok súkromia a bezpečia. Na pozemku sa nachádzajú rôzne ovocné stromy, ako sú jablone a marhule. V letných mesiacoch určite oceníte aj studňu s úžitkovou vodou, ktorá vám poslúži na polievanie záhrady, ovlaženie, či iné praktické účely.

Pre milovníkov grilovania a varenia v prírode je pripravený krb s možnosťou osadenia kotlíka. 

Dispozícia chatky je premyslene riešená, aby poskytla čo najviac komfortu a funkčnosti. Vstupná predsieň v súčasnosti slúži ako miesto na posedenie s priateľmi a rodinou, kde si môžete oddýchnuť a vychutnať si spoločné chvíle. Obytná miestnosť poskytuje dostatok priestoru na odpočinok a relaxáciu. Praktická kuchynka je zariadená dvojplatničkou, kredencom a úložným priestorom. Chatka ďalej disponuje komorou, ktorá je spojená s pivnicou na zemiaky a dielňou, kde nájdete väčšiu pivnicu na úrodu. Súčasťou dielne je aj suché WC.

V blízkosti záhradkárskej osady nájdete rôzne reštaurácie, kde si môžete pochutnať na miestnych špecialitách. Pre rodinky s deťmi je počas letných mesiacov k dispozícii kúpalisko (1 km). Okolitá príroda ponúka množstvo možností na turistiku, či už preferujete nenáročné prechádzky alebo náročnejšie túry. Lyžiarske strediská Makov a Kasárne, ktoré sa nachádzajú približne 15-20 km od osady, potešia nadšencov zimných športov.

Ak vás táto ponuka zaujala a máte záujem o bližšie informácie alebo osobnú obhliadku, neváhajte kontaktovať nášho realitného makléra Karola Klacka na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo e-mailom na karol.klacko@rkdom.sk. Nechajte sa očariť krásou prírody a pokojom, ktorý táto záhradná chatka ponúka.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Chata

Výmera

227 m2

Počet izieb

1

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke