• Predaj
  • 20.08.2024

Predaj rekreačnej chaty v obľúbenej časti Terchovej s krásnym výhľadom na okolitú prírodu

Terchová

480 000€

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte dokonalé miesto pre oddych a rekreáciu? Radi by sme vám ponúkli na predaj jedinečnú rekreačnú chatu situovanú v nádhernej lokalite na prelome Terchovej a Zázrivej, uprostred krásnych hôr a zelene. Táto nehnuteľnosť je ideálnym miestom pre tých, ktorí hľadajú únik z ruchu mesta a chcú si vychutnávať pokoj, prírodu a zároveň byť v blízkosti turistických atrakcií. 

Chata je situovaná na slnečných pozemkoch, ktoré ponúkajú dychberúce výhľady na okolité hory a zeleň, s celkovou výmerou 526 m². Terén je kompletne upravený a zrovnaný. K nehnuteľnosti prislúcha aj podiel v prístupovej ceste a kúsky lesa v podielovom vlastníctve, čo zaručuje maximálne súkromie a exkluzivitu.
Dvojpodlažná chata s podlahovou plochou 133 m² je postavená z kvalitných materiálov a je napojená na inžinierske siete (elektrika, voda, odpad). Voda je riešená studňou a odpad je napojený na septik. Predáva sa v stave holodomu, s predprípravou na elektrické kúrenie a krb, predpríprava na zabezpečovací systém a predpríprava vody a odpadu na vírivku. 

Chata má z obývacej miestnosti krásne veľké otváriacie okná s krásnym výhľadom. Lokalita  je ideálna pre milovníkov prírody a aktívneho oddychu. V blízkosti sa nachádza známa reštaurácia Salaš Zázrivá, Jánošíkove diery, lyžiarske stredisko Vrátna a množstvo turistických chodníkov, ktoré vás prenesú do krás okolitej prírody.
Táto chata je perfektnou voľbou pre náročnejších klientov, ktorí hľadajú miesto s vynikajúcou dostupnosťou, úžasnými výhľadmi a možnosťou dokončiť si interiér podľa vlastných predstáv. 
 

Výhody tejto nehnuteľnosti:

  • Výborná poloha na rozhraní Terchovej a Zázrivej
  • Úžasné výhľady a slnečné pozemky
  • Možnosť dokončenia podľa vlastných predstáv
  • Kvalitná stavba napojená na inžinierske siete a s predprípravou na kúrenie, vírivku a zabezpečovací systém. 

Cena: 480.000€

Viac informácií radi poskytneme pri osobnej obhliadke. 

Nezmeškajte príležitosť na obhliadku tohto jedinečného miesta! Pre viac informácií a dohodnutie termínu nás neváhajte kontaktovať!

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Chata

Výmera

527 m2

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke